Εκδήλωση Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας INFUSSE 19/1/2024

Πρόσκληση για Συμμετοχή στην Εκδήλωση Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας INFUSSE 19/1/2024, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (12.00 -20.00)

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αφιερωμένη στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα, την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που βρίσκεται στη διεύθυνση Εγνατία 156, 54636, Θεσσαλονίκη, Πύργος ΓΔ, 1ος όροφος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολυδιάστατες προσεγγίσεις στον χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, με συμμετοχή εκπροσώπων από δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, και τον ακαδημαϊκό χώρο. Στα πλαίσια αυτό θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από κορυφαίους δημόσιους φορείς, όπως η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τους θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και προγράμματα επιχειρηματικής επώασης όπως το EGG και το WALK, το Strascheg Center for Entrepreneurship, Munich εκπρόσωποι από ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις όπως την HUAWEI, T-DIGITAL BY DEUTSCHE TELEKOM, ATLANTIS Engineering, MORO Technologies κ.α..

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ο τελικός επιχειρηματικής ιδέας του Virtual Incubator του Infusse που συμμετέχουν ομάδες από Ελλάδα, Ρουμανία και Πολωνία αλλά και λοιπά ενδιαφέροντα δρώμενα!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ευρύ φάσμα κοινού, καλύπτοντας ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, εκπαιδευτές, φοιτητές, απόφοιτους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπεύθυνους πολιτικής, Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων, και Επιχειρηματικούς Άγγελους. Καλωσορίζουμε επίσης όλους όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Θεσσαλονίκη και θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Infusse, το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση της εκπαίδευσης στον τομέα της ψηφιακής επιχειρηματικότητας. Ελάτε να μοιραστούμε απόψεις, γνώσεις και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός δυναμικού κοινού που μοιράζεται το πάθος για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.infusse.uom.gr

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις πρωτοβουλίες και τις προοπτικές που διαμορφώνουν τον σύγχρονο ψηφιακό επιχειρηματικό κόσμο.

Ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου  Ώρα: 12.00 -20.00

Τόπος: Αίθουσα Εκδηλώσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Διεύθυνση: Εγνατία 156, 54636, Θεσσαλονίκη, Πύργος ΓΔ, 1ος όροφος

Θα προσφερθεί καφές και γεύμα και θα ακολουθήσει δικτύωση με ποτό

Ελάτε να ενημερωθείτε, να διαλέξετε νέες προοπτικές και να συμμετάσχετε σε μια διαδραστική ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της ψηφιακής επιχειρηματικότητας!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτήν την εποικοδομητική συνάντηση!

News